CIFI AI ASSISTANT

CIFI AI Assistant

Mikä CIFI AI Assistant on?

Unohda perinteiset dashboardit, jotka kertovat vain myyntitietoja. CIFI AI Assistant on kuin lisäjäsen ja henkilökohtainen avustaja myyntitiimissä. Se ei pelkästään tarjoa kattavaa yleiskuvaa yrityksen suorituskyvystä, vaan auttaa myös ymmärtämään, mitä nämä luvut tarkoittavat ja mitä niille pitäisi oikeastaan tehdä.

Ei pelkkää analyysiä, vaan toimintasuunnitelma

Miten tämä kaikki toimii? Aloitetaan datasta. CIFI AI Assistant kerää automaattisesti KPI-tiedot yrityksesi tietokannasta ja vertaa nykyisiä tuloksia aikaisempiin,. Vertailua ei tehdä vain yksittäisen myyjän tasolla yksittäisen myyjän tietoihin, vaan ne suhteutetaan koko yrityksen keskiarvoihin. Näin saadaan kattava ymmärrys siitä, missä juuri teidän myyntitiimissä on parantamisen mahdollisuuksia.
CIFI AI Assistant ei lopeta vielä tähän. Tekoäly käyttää tehtyjä analyysejä tuottaakseen yksilölliset käytännön suositukset kullekin tiimin jäsenelle. Haluatko tietää, milloin on paras aika ottaa yhteys potentiaaliseen asiakkaaseen? Tai miten voit lisätä asiakaspysyvyyttä? Tätä varten on kehitetty yrityskohtainen Asiakkuusakatemia, joka on fine-tuned versio ChatGPT-mallista. Se antaa paitsi vastaukset kysymyksiin, myös suunnitelman niiden toteuttamiseksi.

Automaatio tekee elämästänne helpompaa

Ja mikä parasta, kaikki tiedot ja suositukset toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Ei manuaalista raporttien läpikäymistä, ei ylimääräistä työtä. Vain selkeät, käytännönläheiset toimenpide-ehdotukset, jotka auttavat keskittymään siihen, missä olet parhaimmillasi: myynnissä ja asiakkuuksien kehittämisessä.

CIFI AI Assistant ei ole vain työkalu, se on strateginen kumppani. Se auttaa ymmärtämään nykytilannetta, näkemään mahdollisuuksia ja saavuttamaan tavoitteita tehokkaammin ja älykkäämmin. Se ei ole pelkkä raportoija, vaan aktiivinen osa myyntitiimiä, joka auttaa kaikkia onnistumaan paremmin.