CIFI ANALYTICS -PALVELU

CIFI Analytics -palvelulla kehitetään yrityksesi analytiikan tasoa ja tarkkuutta, jonka avulla saavutetaan jatkuvasti suurempia liiketoimintahyötyjä

Jatkuvaa kehitystä ja kasvua

CIFI Analytics on jatkuva palvelu, jonka ideana on jatkuvasti kehittää kasvupotentiaalia, lisämyyntiä ja asiakkaiden sitoutumista datan avulla.

Palvelumme avulla asiakkaamme ovat kasvattaneet liikevaihtoa miljoonilla euroilla, tehneet tuloksellisempaa myyntityötä nousujohteisesti ja parantaneet kilpailukykyä ja markkinaosuutta jatkuvasti asiakasymmärryksen ansiosta.

Emme anna sinulle mutkikasta ja monivaiheista raporttia, josta sinun pitäisi selvitä yksin, vaan esitämme selkeät ja konkreettiset kasvun paikat ja kehityskohteet. Olemme myös mukana varmistamassa, että uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen onnistuu.

kasvu

 

Olemme mukana muutoksessa ja annamme tukemme. Muutos vaatii epämukavuusalueella viihtymistä, onneksi avullamme siellä viihtyy hyvin

Miten CIFI Analytics -palvelu otetaan käyttöön?

  1. Kaikki alkaa asiakasanalyysistä. Asiakasanalyysi luo pohjan ja suuntaviivat palvelun käyttöönotolle. Lue lisää asiakasanalyysistä täältä.
  2. CIFI Analytics palvelun tekninen käyttöönotto on nopea toteutus, jossa CIFI Asiakasanalyysin toiminnallisuus automatisoidaan jatkuvaksi palveluksi.
  3. Palvelu sisältää valmiit raportit ja analyysit asiakkuuksien johtamiseen ja kehittämiseen. Toteutus sovitetaan yrityskohtaisesti.
  4. Palvelua voi helposti laajentaa uusilla kehittyneen analytiikan ratkaisuilla asiakkaan tarpeen mukaan.
  5. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa. Tuemme ja avustamme merkittävän tiedon analysoinnissa ja tietoon perustuvien käytännön toimenpiteiden suunnittelussa.

yhteistyö

 

CIFI Analytics -palvelu tarkoittaa lisää myyntiä, lisää asiakkaita, lisää kasvua – Ei arvailuja vaan raakaa dataa!