KARI MARTTINEN

Kari MarttinenPartner, Co-founder

040 510 5139
etunimi.sukunimi@cifi.fi

Tausta:

Olen työskennellyt kolmen vuosikymmenen ajan asiakastiedon, asiakasanalytiikan ja tekoälyn parissa. Tein 90-luvun alussa diplomityön kuinka neuraalilaskentamenetelmällä ( tekoälyä oli jo -90 luvulla) voidaan luokitella vähittäiskaupan kassakuittiaineistoa asiakaskäyttäytymisen ymmärtämiseksi. Olen ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa useita projekteja, joissa asiakasdatasta on jalostettu liiketoimintaa hyödyttävää asiakastietoa. Pitkän työurani aikana olen nähnyt monia uusia teknologioita ja teknisiä ratkaisuja, mutta vasta viime aikoina esiin nuosseet kielimallit, joista tunnetuin on ChatGPT, ovat tuoneet jotain todella uutta ja mielenkiintoista tekoäly -teknologioiden kenttään.

Tulevaisuuden visio:
Kolmekymmentä vuotta odottamani tekoälyn teknologinen murros tapahtuu nyt. Jopa pitkän uran tehnyt asiantuntija innostuu uuden teknologian tuomista mahdollisuuksista. Merkittävää on, että tekoäly tulee olemaan kaiken kokoisten yritysten käytettävissä, se ei ole enää suuryritysten etuoikeus.

Viimeistään nyt jokaisen yrityksen pitäisi kartoittaa mitä hyötyjä tekoäly voi tarjota yrityksen liiketoiminnan kehittämiseksi. Näin me olemme toimineet oman yrityksemme osalta ja hyödynnämme tekoälyä päivittäin tarjotessamme teille entistä parempaa palvelua.
PYYDÄ ASIANTUNTIJAA OTTAMAAN YHTEYTTÄ!