PETER RAIKAMO

Peter Raikamo
Chairman of the Board, Co-founder

040 581 7808
etunimi.sukunimi@cifi.fi

Tausta:

Olen toiminut liikkeenjohdon ja liiketoiminnan kehittämistehtävissä useassa markkinoinnin ja myynnin palveluratkaisuja tarjoavassa yrityksessä vuodesta 1996 lähtien työnantajana mm. Nordic Print Mail, Itella TGM ja Itella Asiakkuusmarkkinointi. Vuodesta 2011 alkaen vuodet ovat vierähtäneet oman yrityksen kehittämisessä lähellä asiakkaita.

Olen kouluttautunut jatkuvasti työn ohella. Suoritin markkinointijohdon tutkinnon MJD (2005) ja Jyväskylän Yliopiston MBA tutkinto jäi lopputyötä vaille valmiiksi (2014).

Suomalaisessa yrityskentässä on meneillään murrosvaihe, joka haastaa päättäjät ja yritysten toimintamallit. Yrityksiltä vaaditaan strategista ketteryyttä sekä kykyä hahmottaa ja ennakoida kohdemarkkinoiden ja asiakaskäyttäytymisen muutokset. Tiedolla johtaminen ja jatkuva analytiikka korostuvat liiketoiminnan johtamisessa ja uusien toimintamallien kehittämisessä. Syvällinen asiakasymmärrys ja asiakastiedon tehokas hyödyntäminen liiketoiminnan eri osa-alueilla muodostavat menestyvän yrityksen perustan.