PETER RAIKAMO

Peter Raikamo
Chairman of the Board, Co-founder

040 581 7808
etunimi.sukunimi@cifi.fi

Tausta:

Olen yli kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt liikkeenjohdon ja liiketoiminnan kehittämistehtävissä yrityksissä, jotka keskittyvät markkinoinnin ja myynnin palveluratkaisuihin. Työskenneltyäni alan johtavissa yrityksissä kuten Nordic Print Mail, Itella TGM Oy ja Itella Asiakkuusmarkkinointi Oy, olen vuodesta 2011 olen toiminut yrittäjänä CIFIssä.

Omaan laajan koulutustaustan liikkeenjohdosta ja markkinoinnista, ja olen suorittanut mm. markkinointijohdon tutkinnon MJD sekä MBA-tutkinnon Jyväskylän yliopistossa, joka tosin jäi lopputyötä vaille valmiiksi.

Tekoäly on avaamassa uuden luvun yritystoiminnassa. Se ei ainoastaan avaa ovia yritysten seuraavaan suureen kustannustehokkuusloikkaan, vaan myös vauhdittaa liiketoiminnan kasvua ja uudistumista. Kriittistä menestykselle on yrityksen kyky soveltaa dataa ja kehittyneen analytiikan ratkaisuja tehokkaasti. Olen erityisen innostunut tekoälyn potentiaalista syventää asiakasymmärrystä ja automatisoida liiketoiminnan päivittäisiä tehtäviä. Tämä ei ainoastaan optimoi yritystoimintaa vaan luo myös perustan uusille, asiakaslähtöisille ja skaalautuville palvelu- ja liiketoimintamalleille.